Banner DMD

RESOLUCIÓ DELS PREMIS I MENCIONS ESPECIALS DEL PROJECTE TALENT CREATIU I EMPRESA 2019-2020

Talent guanyadora

Després de rebre totes les propostes pel projecte "Talent Creatiu i Empresa" us deixem les guanyadores. Volem agraïr a totes i tots per la vostra participació en aquest projecte!

La PROPOSTA GUANYADORA  és la de la Mariam Jalloh, de l'Escola d’Art de Sant Cugat, rebrà un reconeixement economic de 300 euros. ARGUMENTACIÓ DEL RECONEIXEMENT: “La Mariam ha entès perfectament quina era la demanda de  DMD i el missatge que volíem transmetre. Ha resolt la infografia d’una manera clara i tant el tractament de color, les figures com la tipografia estan al servei de fer-lo més entenedor ” . 

Una MENCIÓ ESPECIAL a la proposta de la Sandra Hernández, de l'Escola d’Art de Sant Cugat, rebrà un reconeixement de 100 euros.  ARGUMENTACIÓ DEL RECONEIXEMENT  "Per la manera original d'abordar l'encàrrec, és una proposta dinàmica, que crida l’atenció tant pel tractament del color com per la idea de camí.”

Una MENCIÓ ESPECIAL a la proposta de l' Andrea Pedret, Escola d’Art de Mora la Nova, rebrà un reconeixement de 100 euros. ARGUMENTACIÓ DEL RECONEIXEMENT: “L’original utilització del DVA convertit en un avió de paper, li treu dramatisme al missatge i el fa més proper, la diferent tipografia de l’encapçalament centra l’atenció a l’objectiu del missatge que es vol transmetre”.