Llibre Història DMD Cat
Banner DMD

Llibre Història DMD Cat

 
 
"Una mirada a la Història de l' Associació" DMD. Els primers anys en defensa del dret de les persones a decidir sobre la pròpia mort.
 
 
"Tot va començar el gener de 1984 amb una article de Miguel Ángel Lerma sobre el dret a morir dignament publicat al diari El Pais [...]"
 
"Dos anys més tard, DMD elabora i distribueix el seu primer model de testament vital [...]"
 
"El 1993 iniciem la titànica lluita del tetraplègic Ramón Sampedro pel seu dret a l'eutanàsia. Va ser l' advocat Jorge Arroyo, soci de l'associació, qui es va encarregar del cas [...]"
 
"La llei catalana 21/2000 sobre els drets d'informació concernents a la salut i l'autonomia del pacient i la documentació clínica va ser la primera a Espanya que atorgava valor jurídic a les manifestacions voluntàries sobre el final de la pròpia vida, un dels objectius que des de la seva fundació s'havia marcat l'Associació DMD [...]"
 
"L'eutanàsia voluntària- i subratllo voluntària- és, abans de res, un dret humà. Un dret que s'inscriu en el context d'una societat laica i pluralista, en la qual es respecten les diferents opcions personals. [...]"
 
"Ha arribat l'hora que les lleis s'actualitzin i es concedeixi a l'ésser humà la plena possessió del seu destí."
 
 
 
Del Pròleg de SALVADOR PÁNIKER.
 
 
 
 
 
Podeu demanar el llibre per llegir en e-book, mitjançant una petició al nostre mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
El tenim disponible en versió pdf. i en versió epub.