Banner DMD

Actualitat

Assemblea general DMD cat

El 30 de maig de 2022 es va celebrar l'assemblea.
S'hi va presentar la nova junta que ha quedat constituïda de la següent manera:
President:, Cristina Vallès Orianne. Vicepresidenta: Glòria Cantarell Barella. Secretària: Consol Farràs Grau. Tresorer: Juan Oñate Lamas. Vocals: Dolors Morera Roset i Isabel Gomis Rabassa.

Després es va fer una taula rodona per valorar l’impacte de la Llei orgànica de  de l'eutanàsia en el primer any de desplegament, des de l’atenció Primària i l’atenció Hospitalària, amb la Dra. Núria Masnou, el Dr. Albert Planes, Glòria Cantarell i Cristina Vallès.

Valoració del primer any de desplegament de la LORE
 

Inaugurem punt d'informació a Berga

El Casal Cívic de Berga serà punt d'atenció sobre la mort digna.

El primer i tercer dilluns de mes. De 10 a 12h. Ens podeu escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Informarem sobre els drets que reconeix la nova Llei d'eutanàsia i els tràmits per atorgar el document de voluntats anticipades.

https://tvbergueda.alacarta.cat/informatiu/capitol/instal-len-a-berga-un-punt-d-informacio-pel-dret-a-morir-dignament

https://www.aquibergueda.cat/2022/04/20/el-casal-civic-de-berga-sera-cada-quinze-dies-punt-datencio-sobre-el-dret-a-morir-dignament/

 

 

Talent creatiu i empresa

El grup d’Educació de DMD hem participat en el programa d’innovació educativa del Departament d’Educació Talent creatiu i Empresa i hem encarregat un vídeo per celebrar l’aprovació de la llei d’eutanàsia i un altre per difondre a les escoles la maleta pedagògica amb contes per tractar el tema de la mort.

Hem atorgat el reconeixement al projecte presentat per Verònica Grandes i William Garcia, de l’Escola EDRA de Rubí, el nus, i una menció especial al projecte presentat per Yaiza Cajas, Laura Quesada i Maria Vivas, de l’escola d’Art d’Olot, El camí que tries.

Assemblea ordinària DMD Catalunya 2022

Dilluns, 30 de maig


10.45 1a convocatòria. 11h 2a convocatòria: Assemblea de persones associades
12.15 Taula rodona per fer la valoració del primer any de la Llei d’eutanàsia.
Hi intervindran: la Dra. Núria Masnou, especialista en Medicina Intensiva, el Dr. Albert Planes, especialista en Medicina Familiar i Comunitària, la Dra. Glòria Cantarell, presidenta de  DMD-Cat i Cristina Vallès, Coordinadora de DMD-Gi .


Sala Oriol Bohigas de l'Ateneu Barcelonàs.
C/Canuda, 6. Barcelona

Cicle eutanàsia COMG

La Comissió de Deontologia del COMG ha organitzat un cicle de converses sobre l’eutanàsia. DMD-Girona hi participa en la tercera sessió.

Us convidem a seguir les xerrades de forma presencial o virtual

Cal fer inscripció

Podeu consultar el programa en aquest enllaç

 

Eduardo Goligosrsky Golubosky

Eduardo Goligorsky, soci de la nostra associació des del 1993 va morir el passat 10 de febrer, en pau gràcies a la llei d'eutànasia que ell va defensar tantes vegades al seus articles. Com a record i homenatge us deixem aquí l'enllaç al seu últim article, publicat el mateix dia de la seva mort.

DMD-GIRONA A LA FACULTAT D'INFERMERIA I MEDICINA DE GIRONA

Aquest mes, DMD-Girona estarà a la Facultat d'Infermeria i medicina de Girona. El dia 16 de febrer us convidem a assistir a la xerrada "Els drets al final de vida. La nova llei d'eutanàsia i les implicacions en el món sanitari". Per altre part, durant tot el mes de  febrer podeu visitar la nostra exposició "La mort, digna i il·lustrada"

Intervenció de DMD-CAT al programa "Fet a Mida"

Cristina Vallés, vocal de DMD-CAT, parla de la Llei d'eutanàsia al programa "Fet a Mida". Si voleu veure la seva intervenció podeu fer click en aquest enllaç al nostre canal de YouTube.